CULINAIRE WORKSHOP

Amuse met (alcoholvrije) cocktail

 

Voorgerecht:

  • Traditionele Franse Uiensoep

 

Hoofdgerecht:

  • Gevulde varkensfilet met noten en vruchten, Pomme Duchesse, Frittata van groente

 

Nagerecht:

  • Sticky Chocolatecake met karamelsaus

€ 42,50

(p.p. exclusief drankjes)

De volgende technieken staan in deze
workshop centraal:

  • Stappenplan voor bereiding
  • Vullen en opbinden van vlees
  • Opspuiten met een spuitzak
  • Snijtechnieken
  • Presentatie op het bord
  • Tips en trucs met het oog op de bereidingen

 

Koffie/thee met zoetigheid.

 

Er is frisdrank, sap, bier, wijn en gedestilleerd verkrijgbaar. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een passende wijn.

We houden rekening met allergieën, diëten en zwangere vrouwen.

Naar wens kan dit gerecht worden aangepast voor vegetariërs.

Copyright 2015 - De 7 Zaligheden. Ontwerp door Buro Kordaat Vroomshoop