ITALIAANSE WORKSHOP

€ 42,50

(p.p. exclusief drankjes)

Amuse met (alcoholvrije) cocktail

 

Voorgerecht:

  • Melanzane Parmaziani (ovengerecht met onder andere aubergine en mozzarella)

 

Hoofdgerecht:

  • Pollo ala Pizzaiola (kip van de pizzabakster), gnocci, spinazie en champignons

 

Nagerecht:

  • Mousse van abrikoos met bitterkoekjes

De volgende technieken staan in deze
workshop centraal:

  • Stappenplan voor bereiding
  • Het maken van gnocci
  • Het roken van groente
  • Optimale moussebereiding
  • Presentatie op het bord
  • Snijtechnieken
  • Tips en trucs met het oog op de bereidingen

 

Koffie/thee eventueel met zoetigheid.

 

Er is frisdrank, sap, bier, wijn en gedestilleerd verkrijgbaar. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een passende Italiaanse wijn.

We houden rekening met allergieën, diëten en zwangere vrouwen.

Naar wens kan dit gerecht worden aangepast voor vegetariërs.

Copyright 2015 - De 7 Zaligheden. Ontwerp door Buro Kordaat Vroomshoop