Kookinspiraties

De Zeven Zaligheden start in 2018 met het verzorgen van kookinspiratie-lessen. In de kooklessen komen verschillende thema’s aan bod, die te maken hebben met actuele trends in de wereld van eten. Zo kunnen we u leren om een fantastisch kerstmenu op tafel te zetten, of hoe u de allerlekkerste vegetarische gerechten kunt bereiden.

We starten elke les met een korte uitleg onder het genot van een kopje koffie of thee en een zalige lekkernij. De recepten die we gebruiken krijgt u mee naar huis. De schorten, die u tevens mee naar huis mag nemen, en materialen verzorgen wij. Ook kunt u de gemaakte zaligheden mee naar huis nemen, om er thuis op uw gemak nog eens heerlijk van te genieten.

De kooklessen vinden plaats van januari t/m maart, en van oktober t/m december, op dinsdag- en donderdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur. Er is elke les plaats voor minimaal zes en maximaal twaalf personen. Wij houden rekening met diëten, allergieën en zwangere vrouwen. Bij iedere kookles kan er ook met vegetarische producten worden gewerkt.

U kunt zich telefonisch opgeven via 06-28 564 381, of door te mailen naar mail@dezevenzaligheden.nl. Heeft u suggesties over thema’s of technieken die u graag zou willen leren? Laat het ons gerust weten, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden. Bijzonderheden kunt u tevens bij het opgeven vermelden.

Graag zien we u in 2018 bij onze smakelijke kooklessen!