Culinaire workshop

Amuse met (alcoholvrije) cocktail

Voorgerecht:

Bouchée ala reine (pasteitje met een vleesragout)

Hoofdgerecht:

Gevulde varkensfilet met noten en vruchten, Pomme Duchesse, Frittata van groente

Nagerecht:

Crème brûlée (vanillecusterd met een krokant suikerlaagje)

 

De volgende technieken staan in deze workshop centraal:

  • Stappenplan voor bereiding
  • Vullen en opbinden van vlees
  • Opspuiten met een spuitzak
  • Snijtechnieken
  • Presentatie op het bord
  • Tips en trucs met het oog op de bereidingen

 

Koffie/thee met zoetigheid

€ 42,50 p.p.

(exclusief drankjes)

  • Er is frisdrank, sap, bier, wijn en gedestilleerd verkrijgbaar. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een passende wijn.
  • We houden rekening met allergieën, diëten en zwangere vrouwen. Naar wens kan dit gerecht worden aangepast voor vegetariërs.