Italiaanse workshop

Amuse met (alcoholvrije) cocktail

Voorgerecht:

Melanzane Parmaziani (ovengerecht met onder andere aubergine en mozzarella)

Hoofdgerecht:

Pollo ala Pizzaiola (Kip van de pizzabakster)

Gnocchi, spinazie en champignons

Nagerecht:

Mousse van abrikoos met bitterkoekjes

De volgende technieken staan in deze workshop centraal:

  • Stappenplan voor bereiding
  • Het maken van gnocchi
  • Optimale mousse bereiding
  • Presentatie op het bord
  • Snijtechnieken
  • Tips en trucs met het oog op de bereidingen

 

Koffie/thee eventueel met zoetigheid.

€ 42,50 p.p.

(exclusief drankjes)

  • Er is frisdrank, sap, bier, wijn en gedestilleerd verkrijgbaar. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een passende italiaanse wijn.
  • We houden rekening met allergieën, diëten en zwangere vrouwen. Naar wens kan dit gerecht worden aangepast voor vegetariërs.